© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Bakan Karaismailoğlu Fabrika Trol Balıkçı Gemisinin Denize İndirilmesi Törenine Katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Altınova ilçesinde tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren, Tersan Tersanesi tarafından Rusya Federasyonu’un Okeanrybflot firması için inşa edilen Fabrika Trol Balıkçı Gemisi indirme töreni ve Sanmar Tersanesi tarafından Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için inşa edilen iki adet Römorkörün Omurga Kaynak Töreni nedeniyle düzenlenen programlara katılmak için Yalova’ya geldi.

Tersaneler bölgesinde düzenlenen törenlere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU, Yalova Valisi Muammer Erol , Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim DURSUN, Tersane Yöneticileri, Meslek kuruluşları, İş İnsanları, İl Protokolü ve Tersane Çalışanları katıldı.

Fabrika Trol Balıkçı Gemisinin denize indirilme töreninde Tersan Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nurettin PAKSU, Okeanrybflot firmasından Sergey KİSLOV ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer KIRAN’ın konuşmalarının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı KARAİSMAİLOĞLU günün önemine binaen konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından, Rusya Federasyonu’un Okeanrybflot firması için inşa edilen Fabrika Trol Balıkçı Gemisinin kurdelesini Adil KARAİSMAİLOĞLU, Muammer EROL beraberindekilerle birlikte keserek, gemiyi denize indirdiler.

Açılış töreninin ardından Bakan KARAİSMAİLOĞLU, Vali Muammer EROL ve beraberindeki heyetle beraber tersanelerin yönetimleri ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

Ziyaret programı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’nun Altınova Sanmar Tersanesinde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için inşa edilen İki Adet Römorkörün Omurga Kaynak Töreni ile devam etti.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için inşa edilen İki Adet Römorkörün Omurga Kaynak Töreninde Sanmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali GÜRÜN ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Durmuş ÜNÜVAR’ın konuşmalarının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU günün önemine binaen konuşmalarını gerçekleştirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER