© © 2023 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Bilgin Özkaynak Vefat Etti

Marmaris Yacht Marin'in sahibi ve Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören ve FETÖ kumpası davasında tutuklandıktan sonra beraat eden Özkaynak dün İstanbul İçerenköy’deki aile kabristanından son seferine yolcu edildi.

Kamuoyunda İzmir askeri casusluk davası olarak bilinen gizli bilgi ve belge bulundurma davası nedeniyle tutuklanan ve daha sonra beraat eden Bilgin Özkaynak yaşama veda etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Özkaynak’ın adı gerek sahibi olduğu Ada Denizcilik’e ait Yalancıboğaz Mevkii’ndeki Marmaris Yacht Marina, gerek 2010 yılında park yeri tartışmasında silahla vurularak öldürülen oğlu nedeniyle ayrıca gündeme gelmişti.

Aynı zamanda S.S Mavi Marmara Deniz, Yolcu, Eşya ve Turizm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı da olan Bilgin Özkaynak, Amerika’dan gönderilen bir ihbar e-postası sonrasında FETÖ kumpası davasında “bir numaralı sanık” ilan edilmişti.

Ancak hakkındaki “7 yaşındaki kızın casusluk yaptığı” gibi asılsız iddialar süreç içinde teker teker çürütülünce müebbet hapsi istenen Özkaynak beraat etmişti.

Bilgin Özkaynak, dün (3 Ocak Pazar), İstanbul İçerenköy’deki aile kabristanından son yolculuğuna uğurlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER