© © 2023 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

“GELECEĞİN KAPTANLARI” BU YIL DA 23 NİSAN’da İDO’yla SEFER YAPTI…

İDO tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “23 Nisan Geleceğin Kaptanları ile sefere çıkalım” etkinliğinde 1.530 minik kaptan sefere çıktı.

İDO tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “23 Nisan Geleceğin Kaptanları ile sefere çıkalım” etkinliğinde 1.530 minik  kaptan sefere çıktı.

23 Nisan Pazar günü 11:00 – 16:00 saatleri arasında, Yenikapı-Yalova ve Pendik-Yalova hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda seyahat eden 3-12 yaş arası yolcuları kaptan köşkünde ağırlayan İDO, Kaptan köşkünü geleceğimiz olan çocuklarımıza emanet etti.

1530 çocuğa, bu dev gemilerin kaptan köşkünde olmanın heyecanını yaşatan İDO, bu anlamlı günün anısına “Kaptan Şapkalarını” da hediye ederek bu anıyı ölümsüzleştirdi.

İDO Kurumsal İletişim Müdürü Filiz ŞAFAK “Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza hem denizi ve doğa sevgisini aşılamak hem de geleceğin kaptanlarına kendilerini keşfetmeleri için bir fırsat yaratmak. Bu amaçla bu yıl üçüncü kez etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki yıllarda da devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER