© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Hapag-Lloyd'un Başında Kalacak

Rolf Habben Jansen CEO'su Hapag-Lloyd'un Başında Kalmaya Devam Ediyor

Hapag-Lloyd, web sitesinde yaptığı açıklamada, özellikle şirketin yönetim kurulunun, İcra Kurulu Başkanı (CEO) Rolf Habben Jansen'in 31 Mart 2027 tarihine kadar beş yıl süreyle, 31 Mart 2029 tarihine kadar sürecek olan sözleşmesinin erken yenilenmesini onayladığını söyledi. Perşembe günü.

Rolf Habben Jansen, 1 Nisan 2014'ten bu yana İcra Kurulu üyesi ve 1 Temmuz 2014'ten bu yana Hapag-Lloyd AG'nin CEO'su olarak görev yapıyor.

Hapag-Lloyd AG denetim kurulu başkanı Michael Behrendt şunları söyledi: “Rolf Habben Jansen neredeyse on yıldır Hapag-Lloyd için mükemmel bir iş çıkarıyor. Bu süre zarfında şirketi sürekli olarak stratejik olarak geliştirdi, önemli ölçüde uluslararası hale getirdi ve zaman zaman dalgalı denizlere rağmen şirketi güvenli bir şekilde büyüme rotasında tuttu.

"Denetleme Kurulu, Rolf Habben Jansen'in atanmasını yenileyerek sürekliliğe odaklanıyor ve aynı zamanda bunun Hapag-Lloyd'un devam eden başarı öyküsüne önemli bir katkı sağlayacağına inanıyor."

Bu arada denetim kurulu, bilişim sorumlusu ve insan kaynakları sorumlusu Donya-Florence Amer'in sözleşmesini 31 Ocak 2030'a kadar beş yıl daha uzatmayı kabul etti.

Donya-Florence Amer, 1 Şubat 2022 tarihinde Hapag-Lloyd AG'nin İcra Kurulu'na bilişim sorumlusu olarak atandı. Ayrıca 1 Mayıs 2022'den bu yana insan kaynakları sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER