© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Leningrad bölgesi üreticileri temin edecek

Leningrad bölgesi üreticileri Primorye'de gemi inşası için bileşenler tedarik edecek

Primorsky Bölgesi'ndeki gemi onarımı ve gemi inşa işletmeleri için ürün tedariki ve parçaların büyük ölçekli montajına yönelik projelerin geliştirilmesine ilişkin anlaşmalar - bu, 11 Leningrad işletmesinden oluşan bir delegasyonun Vladivostok, Nakhodka ve diğerlerine yönelik iş misyonunun sonucudur. Endüstriyel Kalkınma Merkezi ve Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Faaliyetleri Komitesi tarafından düzenlenen Primorsky Bölgesi şehirleri, Leningrad bölgesi hükümetinin basın servisini rapor ediyor.

“Gemi inşa sektörü temsilcilerinin Primorsky Bölgesi'ne geldiği ilk bölge olduk; heyetimiz sanayicilerin yeteneklerini tanıttı ve Uzak Doğulu üreticilerin ihtiyaçlarını dinledi. Bu işbirliği için mükemmel bir başlangıç, önümüzde doğrudan sözleşmeler var, ters iş misyonu var ve yıl sonuna kadar bölgeler arası işbirliğine ilişkin bir anlaşma imzalamamızı bekliyorum” dedi. Leningrad Bölgesi, Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Faaliyetleri Komitesi Başkanı.

Basın bülteninde, "Dört gün süren yoğun müzakereler, gemi inşası ve gemi onarımı için bileşenlerin tedarikine yönelik ilk sözleşmelerin imzalanmasını sağladı" diyor.

Böylece, Gatchina Deniz Ekipmanları Fabrikası "Silov" ve cilalı kaynak teli üreticisi "ZSM "DEKA" ürün tedariği için talepler alırken, "FEV" ve "NG-Energo" işletmeleri bir araştırma çalışması yapma talebinde bulundu. içten yanmalı dizel motorları temsil eden Leningrad üreticilerinden biri, Primorsky Bölgesi'ndeki en büyük gemi inşa işletmesi ile 450 milyon ruble değerinde bir sözleşme için müzakere sürecini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER