© © 2023 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Samsun Açıklarında Gemide Patlama

Samsun açıklarında Marshall Adaları bayraklı 'AZOV CONFIDENCE' isimli kargo gemisinin makine dairesinde yakıt tankında meydana gelen patlamada bir kişinin yaralandığı, olay sırasında denize atlayan bir kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi

Samsun açıklarında Marshall Adaları bayraklı 'AZOV CONFIDENCE' isimli kargo gemisinin makine dairesinde yakıt tankında meydana gelen patlamada bir kişinin yaralandığı, olay sırasında denize atlayan bir kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 2 Kasım'da Rusya'nın Karadeniz limanı Novorossiysk'e gitmek üzere Samsun limanından ayrıldıktan kısa bir süre sonra Marshall Adaları bayraklı 'AZOV CONFIDENCE' isimli kargo gemisinde yangın çıktı. Yangının başlamasının ardından Ukrayna uyruklu makinist Michael M.'nin alevler içinde kalarak denize atladığı belirtiliyor. Arama kurtarma çalışmasının başlatıldığı, ancak henüz hala bulunamadığı aktarıldı.

Patlamada yaralanan Rus uyruklu Aleksander A.'nın(42)  ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ayakta tedavi edildiği ve taburcu olduğu öğrenildi.

Gemide meydana gelen hasarın boyutu hakkında bilgi verilmedi.

Raporda, patlamanın makine dairesinde gerçekleştiği belirtildi.
 

 

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER