© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

'Tahıl Krizi Aşıldı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda canlı yayında konuştu. Erdoğan tahıl krizinin aşıldığını belirterek, "Sayın Putin ile yaptığımız görüşme üzerine Sayın Şoygu, Sayın Akar'ı arayarak bugün saat 12'den itibaren tahıl sevkiyatının devam edeceğini açıkladı" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda canlı yayında konuştu. Erdoğan tahıl krizinin aşıldığını belirterek, "Sayın Putin ile yaptığımız görüşme üzerine Sayın Şoygu, Sayın Akar'ı arayarak bugün saat 12'den itibaren tahıl sevkiyatının devam edeceğini açıkladı" ifadelerini kullandı.

 Erdoğan, gündemde var olan tahıl krizi konusunu hatırlatarak çalışmalar yürütüldüğünü bu anlamda da Putin ve Şoygu ile görüştüğünü açıkladı. Erdoğan, "Sayın Putin ile yaptığımız görüşme üzerine Sayın Şoygu, Sayın Akar'ı arayarak bugün saat 12'den itibaren tahıl sevkiyatının devam edeceğini açıkladı. Öncelikle Afrika'nın fakir ülkelerine bu koridoru işletecek, Cibuti, Sudan'ı ele almayı tavsiye etti, bunu da yapacağız" dedi.

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER