© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

WISTA Türkiye Online Kış Kermesi ile Denizci Kızlarımızın Yanında

Denizci Kadınlar Derneği WISTA Türkiye, pandemiye rağmen online düzenlediği Kış Kermesi ile denizcilik fakültelerinde okuyan kız öğrencilere destek vermeye devam etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID -19 salgını hayatımızdaki pek çok alışkanlığı değiştirdi. Dijitale yatkınlığın arttığı bu yıl, WISTA Türkiye de yardımlaşma ve sosyal dayanışma adına her yıl düzenlediği geleneksel kış kermesini iptal etmek istemedi. Denizcilik fakültesinde okuyan kız öğrencilere burs kaynağı olarak düzenlediği kermesi belki de bir ilk “Online Kermes” olarak 10.12.2020 tarihinde çevrimiçi olarak düzenledi.

Ürünlerini satmak isteyen pek çok katılımcı, destekleyici ve müşteriler kendi ortamlarından online satışa katılıp bu destek etkinliğinde yer aldılar.

Katılımın yine yüksek olduğu kermeste hepsi birbirinden güzel ürünler satışa sunuldu. Kermesten elde edilen gelirler ise, her sene olduğu gibi denizcilik fakültesinde öğrenim görmekte olan kız çocuklarına sağlanacak burslara finansal kaynak olarak aktarıldı. Wısta, Hayatın her alanında olduğu gibi denizde de cinsiyetler arası fırsat eşitliği yaratma amacı ile kız çocuklarının her zaman arkasında.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER