A.S.P.
İstanbul
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

KART SES HAFİF KALIR

15 Ağustos 2020, Cumartesi 16:47
reklam yerim makale içi

KART SES HAFİF KALIR

 

Gölge Kaptan arkadaşım son yazısında ‘’Kart Ses’’ ten bahsetmiş. Kart Ses hafif kalır. Karga Ses deseydi daha iyi olurdu.

 

Yelkenci.org’daki kardeşlerimiz Tarihi H. Deniz facebook hesabına Deniz Ticaret Gazetesi’nde yer alan II. Kıbrıs Barış Harekatı yıldönümü münasebetiyle ( 14 Ağustos 1974 ) KIBRIS BARIŞ HAREKATI’nda ele geçirilen RUM HÜCUMBOTLARIYLA alakalı fotoğraflı yazı serisini göndermişler. Tarihi H. Deniz SAHTE FACEBOOK HESABI yine yayınlamamış. Kendileri bir ömür boyu uğraşsalar ASLA BÖYLE BİR ŞEY HAZIRLAYAMAZLAR. Bunu hazırlamak için sadece bilgi ve fotoğraf birikimi yeterli değildir.

 

En basiti sancak-iskele, pupa-pruva, alabanda, manika ve diğer denizcilik terimlerini bilmen gerektiği gibi ehliyetli de olman gerekiyor.

 

DENİZ TİCARET GAZETESİ’nin o sahte hesaptaki yaklaşık 5000 kişinin okumasına zaten ihtiyacı yok. Yelkenci.org’daki kardeşlerimiz bize jest yapmak için göndermişler.

 

Tabi ki arkadaşlarımızın Kart Ses ve takımının ÇOK KISKANÇ olduklarından haberleri yok.

 

Kart Ses ve takımına sahte facebook hesaplarında yayınladıkları fotoğrafları bir yerlerden birileri servis etmiş. Onlarda alıp üzerine utanmadan kendi isimlerini yazıyorlar.

 

Sanki deklanşöre kendileri basmış. İnsanda biraz UTANMA, SIKILMA olur.

 

O FOTOĞRAFLAR;

TÜRK MİLLETİ’NİN MALI. SAÇI BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VAR.

 

Fotoğrafları onlara verenlerde suçlu.

 

Şimdilik bu kadar…

 

Gölge Kaptan

15/08/2020