A.S.P.
İstanbul
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

CHP'Lİ İST.KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRESİNE SAHİP ÇIKIYORMUŞ! HİKAYE ANLATIYORLAR

20 Nisan 2018, Cuma 12:28
reklam yerim makale içi
CHP’Lİ İST.KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRESİNE SAHİP ÇIKIYORMUŞ! HİKAYE ANLATIYORLAR
 
 
        Her zaman olduğu gibi bu yazının malzemesini de CHP’li Kadıköy Belediyesi’nin 2-8 mart 2018 Yıl:19 / Sayı: 928 Gazete Kadıköy’den aldım. Önce şunu söylemek istiyorum.
  1.   1) Denizcilikle alakalı dergi çıkaran arkadaşımız Ferit bana bir süre önce KONU SIKINTISI ÇEKİYORSUN GALİBA dedi. Bende kendisine hiç cevap vermedim. O sorusunu pas geçtim. Cevap hakkımı burada kullanıyorum. Ferit kardeşim; bende hiç el sürülmemiş TÜRK DENİZCİLİĞİ İLE ALAKALI 374’e yakın konu var. İstersem her hafta yazabilirim. İnanmıyorsan ortak dostumuz Ayhan Bey’e sor. İstersen de, anlaşabilirsek sana devredebilirim. Kitap haline de gelebilir. Bende uğraşmamış olurum. Bu konularla alakalı dokümanları bilen gören arkadaşlarım da var. 51 yıldır gemileri izliyorum. 33 yıldır da yazıyorum. Bizim küçük arşivin 130.000’lerin üzerinde olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü birkaç sene önce saymayı bıraktım.
  2.    2) Gazetemizdeki Sayın Müdürümüz Özge DURMUŞ sık sık CHP Kadıköy Belediyesi ile alakalı yazılarım masasına gittiği için Hulusi amca ( bana amca diye hitap eder) CHP İst. Kadıköy Belediyesi ile alakalı yazı yazdığın vakit okuyucu adedin 100’e bile gelmiyor, diğer yazılarının 1 haftada okunma adedi 1500-2000’lere yaklaşanlar var. Bırak şu CHP İst. Kadıköy Belediyesi’nin peşini, dedi.
     Bende kendisine; Sayın Müdürüm,  Prof. Osman ERKURT Beyefendi bir gün bana Hulusi bir yazıyı 1 kişi bile okusa yarın 1000 kişiye anlatır, dedi. Onun için bende CHP İst. Kadıköy Belediyesi ile alakalı imkan olduğu müddet zarfında arkadaşlarım bana kızsa da yazmaya devam edeceğim.
     Konumuzu dağıtmayalım. Kadıköy çevresine sahip çıkıyormuş. HİKAYE. Çevre konulu yarışmalar ve doğaya emek veriyormuş. (Gazete sayfa: 8) Kadıköy’ün hava kalitesini ölçüyorlarmış. Afete hazırlık yapıyorlarmış.
     Afete hazırlık yaptığınız için mi Kozyatağı’ndaki depremde toplanma alanını yap-işlet-devret ile Kozzy Avm yaptırdınız? Yanına da Kadıköy Belediyesi ek hizmet binası yapıldı. Depremde insanlar Kozzy Avm’de mi toplanacak?
     Onun için söylüyorum, hikaye anlatıyorsunuz. Anlatmaya devam edin. Dinleyenler var.