Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

KİBİRDENMİŞ. FAKAT BAŞKA NEDENLER DE VAR (3)

01 Nisan 2020, Çarşamba 15:07

 

Artık yelken dünyası dergisi ile alakalı yazmak istemiyordum. Geçen hafta okuyucularımızın birinden ilginç bir mail geldi. Başlık aşağıda gördüğünüz gibiydi.

 

KÖPEĞİN TUVALET SORUNU

 

Bunu hem kapağa taşımışlar hem de derginin içinde sayfa sayfa yer alıyor. B. Ö isimli hatunun sevgilisi ile Atlantik geçişinde köpeklerinin tuvalet sorununa yer vermişler. Zaten son zamanlarda iki sayfa yazı başlangıcında tek bir fotoğraf koyuyorlardı. Bir makarayı anlatıyorlar. İki sayfa tek bir fotoğraf.

 

Emek gereken yazılar yerine yabancı dergilerden çevirme yap, sahte isimlerle yayınla.

 

Gerçek isimle yazan birkaç kişi de dini konulara yer vermesi. Eski marina müdürlerinden bir tanesi 2016 yılında nisan mı, mayıs mı hangi aysa arşive bakmaya bile gerek görmüyorum. Sadece attığı başlık aklımda.

 

ŞEFKAT YUVASI KİLİSELER. İngiltere’de bir kiliseyi anlatıyor. Yelken dergisinde kilisenin ne işi var? BİZE NE KİLİSEDEN?

 

Başka bir tanesi ise Kabe’den baksan Atina’yı görürmüşüm. Düpedüz zırvalıyorlar. Ondan sonra birde kibirli davran. İçi boş bir dergi. Millet satın da almaz. İlan da vermez. Birde uyduruyorlar, tirajımız 10 bin diye. Tirajın 10 bin diye mi kapattın? Uydur uydur.

Deniz ticaret41 yasında