A.S.P.
İstanbul
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

MARS – URANÜS KAVUŞUMU

23 Ocak 2021, Cumartesi 18:05
reklam yerim makale içi

MARS – URANÜS KAVUŞUMU

 

Bu sefer sizlere çok farklı bir konudan bahsedeceğim. Malum korona çıktığından beri tüm dünyada eğitim sistemi, sağlık sistemi, ekonomik sistem, yaşam alışkanlıkları herşey değişmeye başladı. Bu değişime bende ayak uydurayım dedim. Pek ilgilenmesemde internette gezinirken sık sık gözüme takılıyordu. Bende sürekli es geçiyordum. Televizyonda da sürekli konuşuluyor yıllardır. Baktım her yerde karşıma çıkıyor bende bir göz atayım dedim.  

Konu: Astroloji

Çevremdeki  herkes astrolog olmuş meğer.  Hangi gezegen hangi gezegenle kavuşmuş, hangisi birbirine dik açı yapmış, ne zaman dolunay varmış, ne zaman yeni ay varmış, herkes biliyor.

Bu aralar Mars – Uranüs kavuşumu varmış. Bu kavuşum pek hoş karşılanan bir kavuşum değilmiş. Şöyle ki; öfke patlamaları, yangınlar, kazalar, depremler olabilirmiş. Yok yok yani sizin anlayacağınız.

Peki bu kavuşum bizim gazeteye nasıl bir etki yapar diye bir derleme yaptım. Şöyle eski yazıları, evrakları, fotoğrafları karıştırdım. Önceden kaleme alınan makaleleri gezegenlere göre inceledim. Veee mars-uranüs kavuşumundan ortaya bakın ne çıktı?

 

FIRTINAYI BEKLİYOR

https://www.denizticaretgazetesi.org/yazarlar/golge-kaptan/firtinayi-bekliyor/1179

 

Mars ve Uranüs gezegenlerinin kavuşması fırtınayı bekleyenler için son derece ciddi bir etki yaratacak. Eğer limanda iseniz fırtınadan çok yara almadan kurtulursunuz. Fakaaaat denizin ortasındaysanız o zaman işiniz zor işte. Doğayla başa çıkmak zor. Hele fırtına hurricane olursa… Siz siz olun limandan ayrılmayın. Zamanında girdiğiniz limandan çıkmamanız gerekirdi. Fırtınanın ne zaman geleceği belli olmaz. Ama tahminimce fuar dönemi gelebilir.

 

PAPAZIN RESMİ GEÇİDİ

https://www.denizticaretgazetesi.org/yazarlar/golge-kaptan/papazin-resmi-gecidi/1221

 

Papaz elini çabuk tuttu, resmi geçidini yaptı Bozcaada’da. Malum kişiler de papaz tarafından kutsandı galiba. Kutsandıklarına göre korkmalarına gerek yok. Göksel enerjiler devreye girmeden yaptılar yapacaklarını. Şu anda elini taşın altına koymayan, menfaatlerini düşünen herkes birgün bu kavuşumdan nasibini alacak diyor gökyüzü. Er ya da geç.

 

G*T LALELERİ

https://www.denizticaretgazetesi.org/yazarlar/golge-kaptan/gt-laleleri-1-bolum/738

 

Lalelerin kendi dillerine bu kadar yabancı olmaları, Türkiye’de çalışıp facebook’larında İngilizce görev tanımı yapmaları ama çalışırken Türkçe konuşmaları… Kendileri bile bu karmaşaya anlam veremiyordur herhalde. ‘’Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’’ derim bu duruma. Facebook’da ingilizce yazınca daha kıdemli oluyorsun galiba. Türkçe yazmaya eliniz mi varmıyor? Atatürk olmasaydı Türkçe’de konuşamıyor olacaktınız ya, sizin o da umurunuzda değildir. Astroloji ile ilgilenen kişiler Atatürk’ün doğum haritasını incelesinler. Çok özel bir harita.

Laleler; istediğiniz konumda olun, istediğiniz mesleği yapın özünüz sözünüz bir olsun. Türk müsünüz, İngiliz mi? Astrolojiye göre Türkiye ve İngiltere haritası farklı inceleniyorda. Siz hangi kimliktenseniz ona göre haritanıza baktırmanız gerekir. Aman bir yanlışlık olmasın!!!!

 

NE DENİLİRSE HAK EDİYORLAR

https://www.denizticaretgazetesi.org/yazarlar/golge-kaptan/ne-denilirse-hak-ediyorlar/459

 

Bu konuyu yedi cihan duydu. Bilmeyenler için kısaca yazayım.

Çok değerli deniz araştırmacı yazarlarımızdan B. Hulusi GÜRBÜZ’ün Mustafa İhsan DENİZAŞAN ile ilgili çok emek vererek hazırladığı bir kitap vardı. Kitabın bütün geliri de Mustafa İhsan DENİZAŞAN’ın kızına verilecekti. Fakat Mustafa İhsan DENİZAŞAN’ın kızı kitabı kendi bastırmaya kalktı. Ama bilmediği bir şey vardı. Kitabın içine konulan tuzak!

Sonuçta kitap basılamadı. B. Hulusi GÜRBÜZ’e çok ayıp ettiler. Kendi babalarını tekrar gömdüler. Sanırım onlar yıllardır gezegenlerin açı ve sert etkilerinden nasiplerini almışlar.

Ne diyelim; iyi niyetle ve yıllarca çalışılmış o kadar emeğe yazık oldu. Dervişin fikri ne ise zikri de oymuş!!!

 

Değerli okuyucularımız, size elimden geldiği kadar gazetemizde yer alan makaleleri astrolojik olarak ele almaya çalıştım. Daha çooook konu var ama herkesin haritasına ayrı ayrı bakmak gerekiyor. Zaman ilerledikçe gezegenlerin açılarına göre yorumlamaya devam edebiliriz. Daha bunun dolunayı var, kanlı ay tutulması var… Dikkatli davranmakta fayda var.

Ne demiş atalarımız:

‘’Keser döner sap döner, bir gün olur hesap döner.’’

 

Gölge Kaptan

23/01/2021