A.S.P.
İstanbul
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

VIAPORT'u ZİRVEYE TAŞIYAN MARİNA MÜDÜRÜ : MEHMET TUNÇ

14 Mayıs 2017, Pazar 21:24
reklam yerim makale içi







VIAPORT’ u ZİRVEYE TAŞIYAN MARİNA MÜDÜRÜ : MEHMET TUNÇ


 

        
 


         Mehmet TUNÇ uzun yıllar Türk Deniz Kuvvetleri’nde görev yapmış olup, Alb. Rütbesi ile ayrılmıştır. Fakat denizlerden asla kopmamıştır. Önceleri bir yatçılık firmasında eğitmen olduğu için Türk Yelkenciliğine çok kişi kazandırmıştır. Daha sonra kendisine gelen teklif üzerine Pendik Marina’ da görev yapmış çok güzel projelere imza atmıştır. ÇALIŞKANLIĞI ve DÜRÜSTLÜĞÜ, YÜKSEK BİLGİ’ sinden dolayı hep takdir edilmiştir. Zaman içinde Marina sahipleri tarafından sürekli izlenmiştir. Bugün ZİRVEYE TAŞIDIĞI VIAPORT MARINA inşaatına başlandığı anda davet alarak Pendik Marina’dan ayrılmış ve VIAPORT MARINA’ da görevine başlamıştır. Sürekli çalışarak VIAPORT MARINA’ yı bugünkü durumuna getirmiştir.
         Kendisiyle konuştuğumda yaptıklarını yetersiz görüp daha yapacağı çok şey olduğunu ifade etmiştir.
         VIAPORT MARINA sosyal yaşama farklı bir boyut kazandırmıştır. 750 yat kapasitesine sahiptir. Ayriyeten otel, alışveriş merkezi, tema park ve akvaryumu, 35 ayrı eğlence ünitesi, 154 adet ticari ünite, Türkiye’nin ilk deniz oteli ve EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ ENGELLİ DOSTU BİR MARINA olmasıdır. Çünkü proje tasarlanırken ön planda tutulan tekne bağlama, yüzer iskele, alışveriş merkezi, otopark ve diğer bütün alanlar engelli misafirlerin konforunu sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.
         Tema parkta biri büyük diğeri küçük olmak üzere Avrupa’ nın en büyük ve en süratli 5. Roller Coaster’ı hizmet vermektedir.
         Marina’da 24 saat palamar hizmeti, yatçı depoları, yüksek hızlı internet, 24 saat güvenlik, çamaşırhane, ilk yardım odası, 20.000 m2 kara park alanı, teknik servis firmaları, yat market, akaryakıt istasyonu, atık su toplama istasyonu, 75 ton gezer vinç ile hizmet vermektedir.
         VIAPORT MARINA ön büro şefi Egemen AŞKUN ve ön büro sorumlusu Gonca GÜRSOY YILMAZ’ın marinanın bugüne gelmesinde katkıları olduğunu görüyorum. TÜM PERSONELİ YÜREKTEN KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.